Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Træfældning

JL Kloakservice ApS står klar til at hjælpe med træfældning i områderne omkring Kolding, Haderslev og Christiansfeld. JL Kloakservice ApS er et enmandsfirma, så her er du sikker på at få personlig service fra start til slut. 

Hvis du har brug for hjælp til træfældning, eller du har en busk, der skal beskæres, så står jeg klar til at hjælpe. Til de større opgaver omkring fældning af træer gør jeg brug af de samme arbejdspartnere, så jeg altid er sikker på at kunne levere et resultat, der er 100% i orden. 

Er du nysgerrig på træfældning pris, så er du velkommen til at tage kontakt til mig, så giver jeg dig et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave med fældning af træer.  

Få hjælp til træfældning i Kolding og andre byer

Sikkerhed er noget af det vigtigste, når det handler om træfældning eller beskæring af buske, og under især træfældning er der mange forhold, der skal tages højde for. Står træet for eksempel tæt på bygninger, eller hænger det ud over noget bevaringsværdigt, så kan det være nødvendigt med en topkapning og efterfølgende nedtagning af træet for at undgå, at der laves skader på de nærliggende bygninger. Derfor anbefaler jeg også at få en professionel til at stå for træfældning. JL Kloakservice ApS hjælper både private og erhvervskunder med trælfældning i Kolding og omegn, og her er sikkerheden i top fra start til slut.  

Ved fældning af træer er det desuden vigtigt, at både udstyret og teknikken er i orden, derfor har jeg altid det rette udstyr til udførsel af den enkelte opgave. Jeg tilbyder at opskære de løse træstykker til brænde, og derudover kan jeg også udføre rodfræsning. Rodfræsning er en fordel, hvis du efterfølgende ønsker at anlægge havebed eller græsplæne på det sted, hvor det fældede træ hidtil har stået. Kontakt mig allerede i dag, uanset om du har brug for assistance til fældning af træer eller beskæring af buske. Så tager vi et uforpligtende møde, hvor vi kan afstemme forventningerne og fastlægge de nærmere detaljer. 

Er du i gang med en større renovering af haven, så kan jeg ud over træfældning også hjælpe med anlægningsarbejde og flisebelægning. Uanset hvilken type opgave der er tale om, så sætter jeg en ære i at udføre den på sikker vis og med et godt resultat for øje.

Træfældning i Kolding, Christiansfeld, Haderslev og omegn

Jeg tilbyder at give en professionel vurdering af, om det er sikkert at lade træerne i haven stå, eller om der er brug for, at de bliver fældet. Jeg har mange års erfaring med træfældning og vurdering af sygdomsramte træer, så du har rig mulighed for at få et professionelt syn på sagen, når du kontakter JL Kloakservice ApS.  

JL Kloakservice ApS har til huse i Christiansfeld, men jeg kører også gerne ud til træfældning i Kolding, Haderslev og omegn. Vil du høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på fældning af træer eller rodfræsning, så er du velkommen til at tage fat i mig. Jeg kan kontaktes på 40 41 09 66 eller på mail@jl-kloakservice.dk. Du er også velkommen til at gøre brug af kontaktformularen, så kontakter jeg dig.