Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Profil

Jørgen Larsen er autoriseret kloakmester og står bag JL Kloakservice ApS, som er lokalt beliggende i Christiansfeld. Til daglig dækker han en bred vifte af opgaver lige fra anlægsgartner og flisebelægning til murerarbejde og kloakservice. Jørgen Larsen har mange års erfaring inden for sit felt og en bred viden, hvorfor ingen opgave er hverken for simpel eller kompleks.  

Jørgen Larsen har altid lagt en ære i at sikre trygge og faste rammer for sine kunder. Derfor er det også vigtigt for ham, at der føres en god dialog med kunden som omdrejningspunkt fra start til slut. I samarbejde med kunden finder han frem til den løsning, der bedst matcher kundens ønsker og behov. Det, mener han nemlig, sikrer det bedste resultat, samt en tryghed der er til at føle på. 

Personlig service og sparring i højsædet

Han løfter opgaver for både private og erhvervskunder, og uanset om det drejer sig om en mindre eller større virksomhed eller en opgave på en villavej, så har Jørgen Larsen og JL Kloakservice ApS altid fokus på den gode service. Det betyder blandt andet, at han altid står klar med gode råd og kyndig vejledning i forbindelse med enhver type opgave. Så hans kunder på den måde altid er klædt bedst muligt på og ved lige præcis, hvad de får ved at lade JL Kloakservice ApS løfte opgaven. 

Hos JL Kloakservice ApS er kunderne sikret en personlig service og tæt kommunikation, hvor al kommunikation foregår direkte mellem kunden og den medarbejder, der kommer ud til opgaven, hvorved der sikres en tryghed og sikkerhed i projektet. 

Jørgen Larsen har med JL Kloakservice ApS skabt et professionelt firma, hvor håndværk, personlig service og kvalitet går hånd i hånd. Og her nedenunder kan du blive meget klogere på manden bag JL Kloakservice ApS, og hvorfor han valgte at blive kloakmester.