Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Rottespærre til kloak

Rotter er et stigende problem i Danmark, som kan forårsage skader for store beløb. Heldigvis er der råd at hente, hvis du vil sikre dit hus, din virksomhed eller forretning bedst muligt mod rotter med rottespærre til kloak. I så fald er en rottespærre til kloakken vejen frem for mange. JL Kloakservice kan hjælpe dig med rottespærre til kloak og montering af rottespærre, der holder rotterne ude, og som samtidig sikrer fri vandpassage.  

Rottebekæmpelse i Kolding og Syddanmark

Rotter er et stigende problem i Danmark, som kan forårsage skader for store beløb. Heldigvis er der råd at hente, hvis du vil sikre dit hus, din virksomhed eller forretning bedst muligt mod rotter med rottespærre til kloak. I så fald er en rottespærre til kloakken vejen frem for mange. JL Kloakservice kan hjælpe dig med en forebyggende rottebekæmpelse ved hjælp af rottespærre, der holder rotterne ude, og som samtidig sikrer fri vandpassage.  

Montering af rottespærre i kloak

Hvis der først er rotter, der formår at få adgang til dit hus, så kan det både betyde ubehagelige lugtgener og skader på rør og stikledninger. Derudover er rotter smittebærere af en række sygdomme, som du ikke ønsker at få ind i dit hjem. Der er altså mange gode grunde til at have en rottespærre i kloak, og du kan derfor med fordel overveje at få montering af rottespærre i kloak allerede i dag.

Lovpligtigt rottespærre monteret af autoriseret kloakmester

I Danmark er det påkrævet, at det er en autoriseret kloakmester, der står for montering af rottespærre. Jeg har mange års erfaring med forskellige typer af kloakarbejde og rottespærre i kloak, og jeg hjælper også hellere end gerne med montering af rottespærre i kloak i dit hus. Er du nysgerrig på montering af rottespærre, så giv mig gerne et kald. Så giver jeg dig en god pris på montering af rottespærre i kloak i dit hjem eller din forretning.

Når jeg laver montering af rottespærre i kloak, så er der tale om en Nordisk Innovations TX11 model. Den fungerer på den måde, at når rotten forsøger at forcere rottespærren, så vil spjældets tænder gribe fat i rotten, og den vil dermed virke som en kile mellem rotten og rørets bund. Rottespærren består af to separate og vendbare spjæld i rustfrit stål.  

Når du først har fået en rottespærre i kloak, så er det en god idé at få den efterset med jævne mellemrum. Dette gøres både for at sikre, at den fortsat holder rotterne væk og for at holde øje med, at rottespærren ikke stopper afløbet. De løbende eftersyn af rottespærre i kloak hjælper jeg også gerne med. 

Tegn på rotter

Autoriseret kloakmester til rottebekæmpelse

Da jeg er autoriseret kloakmester i Kolding og omegn, kan jeg løfte en bred vifte af opgaver inden for dette felt. Du er derfor også velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for kloakservice i Kolding, Christiansfeld og Haderslev. Jeg kan også hjælpe med separatkloakering.  

Uanset hvilken type opgave jeg bliver sat til at udføre, så gør jeg det med et gennemgående fokus på god service og kyndig rådgivning. Vil du vide mere om rottespærre kloak, eller ønsker du at sikre din ejendom bedst muligt mod ubudne gæster i form af rotter, så er du velkommen til at kontakte mig på 40 41 09 66 eller sende en mail til jlkloak@bbsyd.dk. Så kan vi aftale nærmere, og du kan hurtigst muligt få monteret en rottespærre i kloakken, som på effektiv vis holder rotterne på afstand af dit hjem. Du er også velkommen til at gøre brug af kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.