Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Haveservice i Kolding og omegn

JL Kloakservice ApS tilbyder omfattende haveservice i Kolding og omegn. Som en erfaren enkeltmandsvirksomhed kan jeg hjælpe dig med at opfylde dine drømme om en smuk have. Uanset om du skal have ny have eller blot en omlægning af den gamle, så står jeg klar til at udføre arbejdet.

Hos JL Kloakservice ApS er du sikker på altid at få god service og kyndig rådgivning. Det er med til at skabe tilfredsstillende resultater for alle parter. Vælger du JL Kloakservice ApS til at stå for dit havearbejde, så er du sikret en personlig løsning, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Når du vælger JL Kloakservice ApS til opgaven, er du samtidig sikret det bedste og mest holdbare resultat med en professionel finish.   

Så hvis du har brug for haveservice i Kolding eller omkringliggende områder, er JL Kloakservice ApS det rette valg for dig. Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med din have.

Få drømmehaven med professionel haveservice

Som lokal udbyder af haveservice i Kolding, Christiansfeld, Haderslev og omegn kan jeg hjælpe dig godt på vej mod den have, du altid har drømt om, og som gør det muligt at få mest muligt ud af den danske sommer. Når havearbejdet er udført, kan du blot læne dig tilbage og nyde synet af din nye, flotte have. Som havemand i Kolding, kan jeg hjælpe med en lang række af opgaver inden for haveservice heriblandt træfældning i Kolding og omegn samt flisebelægning.Sætter du mig til at stå for fældning af træer, så er du sikker på, at sikkerheden altid er i top. Jeg har samtidig mange års erfaring med vurdering af sygdomsramte træer, derfor tilbyder jeg en professionel vurdering af, om træet skal blive stående, eller om du bør fælde det. Trænger indkørslen til nye fliser, eller skal terrassen have et nyt look, så kan jeg hjælpe med at skabe et flot og snorlige resultat. Uanset hvad der mangler, for at din have er komplet, så kan jeg med mine mange års erfaring med at komme sikkert i mål og skabe et flot og holdbart resultat, som du og din familie kan få glæde af i mange år frem.Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når jeg udfører haveservice. På den måde er jeg sikker på at skabe et resultat, som lever op til dine forventninger. Søger du en ny have i Kolding eller omegn, så rykker jeg gerne ud til alle typer anlægsarbejde.

Kontakt din lokale haveservice i Kolding

Skal du have hjælp til at opfriske haven, hvad end det gælder grubning af jorden, havearbejde, anlæg af terrasse eller andet i Kolding, Haderslev, Christiansfeld og omegn og ønsker at høre mere om priserne for mine services, så kontakt mig gerne.

På den måde kan jeg høre mere om dine ønsker og forventninger og herigennem give dig en konkurrencedygtig pris på opgaven. 

Har du bøvl med kloakken kan jeg også hjælpe dig på dette område. Som autoriseret kloakmester i Kolding og omegn har jeg kvalifikationerne til at klare en bred vifte af opgaver.

Du kan ringe til mig på telefon 40 41 09 66, eller du kan du sende en mail til mail@jl-kloakservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Herefter vil jeg kontakte dig hurtigst muligt og give dit et uforpligtende tilbud.

Professionel haveservice og vedligeholdelse

Haveservice omfatter en bred vifte af opgaver inden for havepleje- og vedligeholdelse. Og vi kan hjælpe dig med professionel havearbejde hvor vi har ekspertisen til at tage hånd om forskellige opgaver og give din have den kærlige pleje, den fortjener.

Vi kan bl.a. udføre træfældning og beskæring af buske og træer for at fremme en sund vækst og skabe en harmonisk balance i din have. Træfældning er ofte nødvendig, når træer er blevet beskadiget af sygdom, skadedyr eller storme og udgør en trussel mod sikkerheden. Vi har ekspertisen og det rette udstyr til sikkert at fælde træer, uanset størrelse og placering. Vi sørger for at fjerne træet på en kontrolleret måde, så det ikke skader omgivelserne, og vi sørger også for bortskaffelse af træet og beskærer det om nødvendigt.

Beskæring af buske er vigtigt for at opretholde deres sundhed og udseende. Ved at beskære buske fjerner vi døde eller beskadigede grene, hvilket fremmer en bedre vækst og blomstring. Desuden giver beskæring os mulighed for at forme buskene, så de passer til den ønskede æstetik i din have. Vi anvender de rigtige teknikker og skæreredskaber for at sikre en skånsom beskæring, der bevarer buskenes naturlige skønhed.

Ved at inkludere træfældning og beskæring af buske som en del af vores haveservice i Kolding, kan vi hjælpe med at holde din have smuk, velplejet og sikkert. Vores professionelle tilgang og ekspertise inden for disse områder sikrer, at arbejdet udføres omhyggeligt og med respekt for både planterne og din have som helhed. Lad os tage hånd om disse opgaver, så du kan nyde en velplejet have, der er fyldt med liv og skønhed.

stor erfaring med anlæggelse af haver

Vi er dedikerede til at skabe smukke og funktionelle udendørs områder, der passer til vores kunders ønsker og behov. Vi lytter til dine ønsker for at forstå dine visioner og omsætte dem til virkelighed. Vores haveanlæg inkluderer ofte forskellige elementer, såsom anlagte blomsterbede med farverige blomster og planter, smukt anlagte stier, terrasser eller gårdhaver. Vi lægger stor vægt på at skabe en balance mellem æstetik og funktionalitet. Vi sørger for at arbejdet udføres med omhu og præcision, så resultatet bliver en smuk og velfungerende have, der kan nydes i mange år fremover.

Uanset om du drømmer om en moderne minimalistisk have, en romantisk engelsk have, en farverig blomsterhave eller noget helt fjerde, er vores haveanlægsservice skræddersyet til at opfylde dine ønsker og skabe en unik udendørs oase, som du vil elske at bruge tid i.