Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Minirenseanlæg

Ved at få monteret et minirenseanlæg ved dit hus kan du på effektiv vis få renset dit spildevand. Et minirenseanlæg fungerer på den måde, at spildevandet bliver renset ved hjælp af mikroorganismer og et pumpesystem, hvorefter det bliver ledt videre til et dræn eller vandløb. Rensningen af spildevandet er med til at sikre rent drikkevand og et bedre miljø, og det er derfor også en investering i fremtiden. Får du installeret et minirenseanlæg, så kan det samtidig være med til at øge ejendomsværdien.

Vil du også udnytte de mange fordele ved et minirenseanlæg, så lad JL Kloakservice ApS hjælpe med opsætningen. JL Kloakservice ApS er et enmandsfirma, og her er du garanteret personlig og kompetent service hver eneste gang. Jeg dækker området omkring Kolding, Haderslev og Christiansfeld. Jeg kommer hellere end gerne hjem til dig. Et spildevandssystem skal være tilpasset den enkelte ejendom, og derfor er det vigtigt, at du sætter en fagmand på opgaven med opsætning af dit nye minirenseanlæg. På den måde er du sikker på at få en løsning, som fungerer optimalt, og som er opsat korrekt.

Biokube minirenseanlæg

Jeg har indgået et samarbejde med Biokube, som gør, at jeg kan tilbyde et effektivt minirensningsanlæg, som kommer med 20 års proces-garanti og lave omkostninger. Vil du vide mere om Biokube minirenseanlægget, så står jeg klar med kompetent rådgivning. Her kan du samtidig få et tilbud på opsætningen af et minirenseanlæg på din ejendom.  

Et Biokube minirenseanlæg er lille og kompakt, og det er derfor også nemt at anlægge. Anlægsarbejdet kan klares på en enkelt dag, uden at der gøres brug af store anlægsmaskiner. Det er derfor let og enkelt at få opsat et minirenseanlæg ved dit hus. Samtidig er Biokube langt billigere end en tilslutning til den offentlige kloak. Der er visse krav til et minirenseanlæg, blandt andet skal det være CE-mærket. Med et Biokube minirenseanlæg kan du være sikker på, at dit spildevandssystem opfylder alle de gældende krav.  

Skal jeg hjælpe dig med opsætning af dit nye minirenseanlæg? Så kontakt mig allerede i dag, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Professionel opsætning af minirenseanlæg

Vil du have arbejdet udført af en professionel og dygtig fagmand, så er JL Kloakservice ApS et godt og sikkert valg. Hvis du har spørgsmål omkring minirenseanlæg, eller du vil høre mere om minirenseanlæg pris, så er du altid velkommen til at tage kontakt til mig. Du kan vælge at udfylde min kontaktformular nederst på siden, eller du kan ringe til mig på telefon 40 41 09 66. Det er også muligt at sende en mail til jlkloak@bbsyd.dk.   

Som autoriseret kloakmester i Kolding og omegn har jeg indgående erfaring med mange forskellige typer af opgaver, og jeg kan derfor også tilbyde kloakservice og montering af rottespærre i kloakken. Herudover kan jeg også udføre murerarbejde og flisebelægning

Uanset type og omfang af opgaven jeg bliver sat på, så sætter jeg en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde. Det gælder også ved opsætning af minirenseanlæg. Her kan jeg med min indgående viden på området hjælpe dig godt og sikkert i mål med den bedste løsning for dig.