Træfældning nær Kolding & Haderslev → Indhendt et stærkt tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Træfældning Kolding og Haderslev

JL Kloak tilbyder professionel træfældning i Kolding, Haderslev og Christiansfeld. Hvis du har et træ i haven der trænger til at blive fældet, eller en busk der har brug for at blive beskåret, så står jeg altid klar til at give en hjælpende hånd. Jeg løfter enhver opgave inden for træfældning og bruger altid de samme samarbejdspartnere – Sammen gør vi arbejdet bedst.

Hvis du er i tvivl om det er sikkert at lade træet stå, kan jeg også lave en professionel vurdering. Jeg har nemlig mange års erfaring med træfældning og vurdering af sygdomsramte træer, og kan fortælle dig om du kan lade træet stå, eller om du bør få træet fældet. 

Er du igang med en større renovering af haven, kan jeg udover træfældning også hjælpe dig med anlægningsarbejde og flisebelægning.

Få hjælp til træfældning

Den vigtigste del af en træfældning, eller ved beskæring af træer og buske, er sikkerheden. Under en træfældning kan der være mange forhold man skal tage stilling til. Står træet tæt på bygninger, eller hænger det ud over noget bevaringsværdigt, kan det være nødvendig med en topkapning og efterfølgende nedtagning af træet for at undgå skader på de nærliggende bygninger.

Vi anbefaler derfor altid at få en professionel til at klare opgaven. JL kloakservice og mine samarbejdspartnere kan klare træfældningen for dig. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder i Kolding og Haderslev, og vores sikkerhed er altid i top.

Ved træfældning skal udstyret og teknikken være i orden, derfor har vi altid det rette udstyr til lejligheden og arbejdsopgaven. Vi tilbyder desuden at opskærer de løse træstykker til brænde. Jeg udfører også rodfræsning, hvis hele træet skal væk

Få et tilbud på træfældning i Kolding og Haderslev

Hvis du skal have fældet et træ, skal det foregå professionelt og sikkert. JL kloak kan være dig behjælpelig. Alt du skal gøre er at kontakte mig på telefon 40 41 09 66, så sørger jeg for det rigtige udstyr, og de rigtige medarbejdere ved træfældning.

Du kan også udfylde kontaktformularen ​eller sende en mail til jlkloak@bbsyd.dk - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

JL Kloak v/Jørgen Arly Haagen Larsen
Torningvej 33
6070 Christiansfeld

Telefon: 40 41 09 66
E-mail: jlkloak@bbsyd.dk
CVR: 32966225

Anmeld håndværker logo

✓ Mange års erfaring
✓ God service
✓ Konkurrencedygtige priser

Vi sponsorerer: