Kloakservice i Haderslev nær Kolding & Christiansfeld

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kloakservice Kolding & Haderslev

JL-kloakservice udfører kloakservice i Kolding, Haderslev, Christiansfeld og omegn, så har du brug for kloakservice kan jeg helt sikkert hjælpe dig. JL-kloakservice er et enkeltmandsfirma, med alle de fordele det medfører, du får en meget personlig tilgang af en kloakmester der brænder for sit fag.

Samtidig gør mit netværk af samarbejdspartnere at ingen opgaver er for stor eller for lille til at den kan løses. Selvom jeg gør brug af samarbejdspartnere, vil jeg altid være til stede under udførelsen af opgaven.

Jeg tilbyder blandet andet kloakarbejde indenfor:

 • Separering
 • Reparation af kloakrør med brud
 • Reparation uden opgravning
 • Montering af rottespærre
 • Afløbs-rensning i bad, bryggers eller køkken
 • Alment kloakarbejde
 • Og meget mere

Som en del af mit partnerskab med Biokube, kan jeg også tilbyde et effektivt minirensningsanlæg med 20 års proces-garanti og lave omkostninger. Er du i tvivl om minirensningsanlæg er den rigtige løsning for dig kan du altid kontakte mig for rådgivning samt tilbud på opsætning af anlægget.

Akut kloakservice der skaber tryghed

Står du akut og har brug for en autoriseret kloakmester, tilbyder jeg også at komme ud med det samme, så du kan få løst dit problem hurtigst muligt og mindske følgeskader mest muligt.

Kloakservice priser varierer meget

Prisen for udført kloakarbejde kan variere meget fra opgave til opgave. Men jeg mener altid det er vigtigt for kunden at have en ide om prisen på det de skal have lavet. Så derfor tilbyder jeg altid at give mine kunder et uforpligtende tilbud.

Dette skal dog anses som vejledende da der muligvis kan ske komplikationer eller der for eksempel ved udgravning bliver konstateret at opgaven kræver mere en først antaget.

Står du med kloakarbejde som du ønsker løst, så kontakt mig for at få et tilbud, samt rådgivning omkring dine muligheder.

Der er mange regler for kloakarbejde og det er vigtig at reglerne opfyldes – I tvivl? så spørg om råd

Der er flere kloakinstallationer der kræver at de er udført at en autoriseret kloakmester. På næsten alle installationer eller arbejde vedrørende dræn, spildevand, regnvand og spildevandsrensning kræver det at der er en autoriseret kloakmester indover. 

Der er dog stadig opgaver du selv kan varetage, og for at få et overblik over hvornår du skal have fat i en kloakmester eller det kan klares selv, kan du altid tage fat i mig og få rådgivning.

Derudover er det også muligt at få et overblik over reglerne på de enkelte opgaver via sikkerhedsstyrelsen.

Udnyt dit håndværkerfradrag til kloakarbejde

I forbindelse med at man får udført kloakarbejde kan man gøre brug af håndværkerfradraget. Der er dog flere kriterier der skal være opfyldt og det er ikke på hele regningen man kan gøre brug af fradraget.

Du har mulighed for at få fradrag for alle de mandetimer der er blevet brugt i forbindelse med det arbejde der er udført, det vil sige at du ikke kan gøre brug af fradraget på materialer. Derudover er der krav til hvor og hvilket opgaver der er udført.

Fradraget gælder for følgende installationer eller forbedringer.

 • Kloakarbejde på egen grund
 • Udskiftning af kloakrør
 • Fornyelse og etablering af dræn
 • Udskiftning af opsamlingstank
 • Nedsivningsanlæg
 • Minirensningsanlæg
 • Rodzoneanlæg

Reglerne for håndværkerfradrag ændres dog løbende, så jeg vil altid anbefale at tage fat i SKAT, for at sikre du får udnyttet fradraget rigtigt og i overensstemmelse med de nyeste regler. 

Indhent tilbud på kloakarbejde

Hvis du ønsker hjælp med dit kloakarbejde, kan du kontakte mig på 4041 0966, via jlkloak@bbsyd.dk eller via kontaktformularen.
Jeg kan hjælpe dig med kloakservice hvis du bor i eller omkring Kolding, Haderslev eller Christiansfeld.

JL Kloak v/Jørgen Arly Haagen Larsen
Torningvej 33
6070 Christiansfeld

Telefon: 40 41 09 66
E-mail: jlkloak@bbsyd.dk
CVR: 32966225

Anmeld håndværker logo

✓ Mange års erfaring
✓ God service
✓ Konkurrencedygtige priser

Vi sponsorerer: