Belægning af fliser i Haderslev, Kolding & Christiansfeld

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Flisebelægning og belægning

Hos JL-Kloakservice tilbyder jeg flisebelægning, det kan være at indkørslen trænger til nye fliser, terrassen skal fornyes eller at du ønsker en flot sti i fliser hele vejen rundt om huset. Der er mange muligheder for belægning, og jeg kan tilbyde et bredt udvalg og fliser, samt en kompetent rådgivning i forbindelse med flisebelægningen så du få det bedste resultat.

FLISEBELÆGNING MED MANGE MULIGHEDER

​Min ekspertise er bred, og derfor kan jeg også hjælpe dig med en lang række af belægnings muligheder til din have eller indkørsel. Jeg tilbyder et stort udvalg af forskellige fliser, blandt andet granit og beton, men også brosten og italiensk granit.

Jeg kan desuden lægge et mønster, som er unikt og passer ind I din have. Sådan sikrer jeg, at mine kunder får en unik oplevelse, når der skal anlægges nye fliser I haven eller indkørslen.

BELÆGNING AF INDKØRSEL

Belægning af indkørsel sætter store krav til udførelsen af belægningsarbejdet, da en indkørsel bliver udsat for stort pres og meget høje vægt belastninger. Derfor er det meget vigtigt at gøre brug af en erfaren brolægger til at varetage en sådan opgave, så du er sikret en flot indkørsel, som holder i mange år frem.

Hos JL Kloakservice har jeg stor erfaring med brolægning, og leverer altid belægningsarbejde der er udført med høj kvalitet, så kunden er tilfreds med resultatet mange år frem. I og med at indkørslen bliver udsat for et enorm pres er det vigtigt at underlaget er lavet korrekt, fliserne har den rette tykkelse og kan klare de hårde belastninger, indkørslen har det rette fald og der er brugt den rette mængde stabilgrus. Jeg er specialist i belægning af indkørsel så dit byggeprojekt er i trygge hænder.

HAVE & TERRASSE BELÆGNING

Man bruger rigtig mange timer på sin terrasse, især over sommeren. Det er ofte at terrassen er samlingspunktet i haven. Derfor mener jeg også at når man får en ny flisebelagt terrasse, så fortjener man at den er af er af høj kvalitet og lever op til dine ønsker.

Jeg tilbyder flisebelægning med et stort udvalg af fliser, og med mulighed for at få lagt fliserne i unikke og enestående mønstre så du får en helt unik terrasse som du ønsker at tilbringe mange timer på. Har du et mønster eller en flise i tankerne men er i tvivl om det er muligt at få anlagt i din have, så kontakt mig gerne så vi kan få afdækket jeres muligheder.

Udover belægning af terrasse kan jeg som anlægsgartner også tilbyde anlægsarbejde eller træfældning, så du kan få lavet hele din have en omgang, eller bare små justeringer så din nye terrasse og haven får en perfekt overgang.

KONTAKT OS

​Jl kloak udfører belægningsarbejde med fliser I Haderslev, Kolding og Christiansfeld og tilbyder professionel vejledning og rådgivning, hvad angår flisebelægning.

​Du kan kontakte mig på telefon 40 41 09 66, via jlkloak@bbsyd.dk eller via kontaktformularen.

JL Kloak v/Jørgen Arly Haagen Larsen
Torningvej 33
6070 Christiansfeld

Telefon: 40 41 09 66
E-mail: jlkloak@bbsyd.dk
CVR: 32966225

Anmeld håndværker logo

✓ Mange års erfaring
✓ God service
✓ Konkurrencedygtige priser

Vi sponsorerer: